keskiviikko 6. toukokuuta 2015

Hyvä Vanha Rouva!

Huuh, taisi tulla saunottua  liian pitkään tänään. Olo oli niin sanotusti löylyn lyömä, mutta Mestarien liigan välierä Juventuksen (Vanha Rouva) ja Real Madridin välillä palautti voinnin.

Oli hyvä ottelutapahtuma. Ensiksikin peli oli hyvä. Ei tietoakaan italialaisesta tylsästä pelistä. Päästä päähän mentiin täyttä höyryä. Taitoa ei puuttunut. Laskujeni mukaan viisi pelaajaa kentällä olleista on pelannut MM-finaalissa ja Angelotti on valmentanut MM-kultaa Italialle 2006.Tuomarit onnistuivat mielestäni erittäin hyvin. mikä näkyi hidastuksista. Mukava oli myös saada huomata Tapio Suomisen päässeen takaisin omalle tasolleen selostajana. Hieno ilta.

Verotusta olen miettinyt. Jos veroja kevennetään, niin kenelle helpotus pitää suoda. Pieni-,keski- vai suurituloisille? Vai olisiko tärkeämpää saada kotimainen kulutus käyntiin? Nämä eivät ole yksinkertaisia asioita. Siksipä en lähde viisastelemaan ilman laskelmia siitä, mistä verotulot tällä hetkellä koostuvat.

Paivän huvittavin juttu oli saapuminen katsastusasemalle, jossa vallitsi kummelimainen tunnelma. Yhtään asiakasta eii ollut talossa ja kaikki oli hiljaista.  Kaksi katsastusmiestä istui pyörittämässä peukaloitaan  kahvia samalla siemaillen. Hiukan tuntui asiakkaan saapuminen harmittavan, mutta niin vain päästiin työn tiimellykseen. Arjen komiikkaa.




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti