maanantai 25. toukokuuta 2015

Hyvä J-M!

Jari-Matti Latvala voitti MM-rallin Portugalissa. Tästä pitää iloita, Suomeen tulee niin harvoin mitään tämän tason voittojia nykyään. Latvalasta ja Hirvosesta odotettiin pitkään suuria voittajia, mutta sellaisia heistä ei koskaan tullut, vaikka kalusto olisi sen sallinut. Nyt pitää iloita yksittäisistä voitoista. Latvala joutui tosissaan taistelemaan voistosta, lopulta se tuli vain muutaman sekuntin erolla, totisen taistelun jälkeen. Olisihan se hienoa, kun pää kestäisi ajaa koko kauden tuolla tasolla. Ogierkin kuitenkin on osoittanut olevansa ihminen. Paineessa hänetkin punnitaan.

Formuloissa suomalaisilla on myös ollut hyviä tilaisuuksia. Valitettavasti Monacon GP;ssä suomalaiset olivat lähinnä uunotettavina. Suunnilleen ainoat ohitukset nähtiin suomalaisista. Nico Rosberg voitti melkoisella avustuksella, mikä sinänsä teki lajille hyvää. Hamiltonin ylivoima vähän tasoittui.
---
Uusia urheilulajeja ilmestyy jatkuvasti. Tällaiseksi voi kai laskea frisbee-lajit. Frisbee-golfissa järjestetään jopa Eurotour-kisoja. Suomessa järjestettiin tällainen kisa. Palkintosumma oli yhteensä 12000 euroa. Ei ollenkaan hullummin.
---
Vointi on ollut tasainen, ei suurempaa dramatiikka.




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti