lauantai 30. toukokuuta 2015

Juhlien

Juhlapäivä takana. Sää suosi ylioppilasjuhlia, oli yksi kevään kauneimmista päivistä, vaikkei toki aivan helteestä saatukaan nauttia.

Tosi mukava mieli jäi päivästä. Arki meinaa olla meikäläisellä aika pienissä ympyröissä pyörimistä. Siihen verrattuna tällainen päivä on melkoista luksusta, kun pääsee liikkeelle ja näkee ihmisiä. Kiva on nähdä juhlinnan kohteita, joita on tullut seuranneeksi vuosia. Ylioppilasjuhla on sopivan arvokas juhla, jossa nuorista näkee uusia puolia.  He ikäänkuin kasvavat uudelle tasolle, kun puku laitetaan päälle. Oikeanlaista ylpeyttä on nähtävissä. Siitä on hyvä ponnistaa eteenpäin ja sitä on kiva katsoa sivusta.

Paljon näki ihmisiä. Useita toki aivan ohimennen. Ihmiset olivat hyväntuulisia ja juttutuulella. Vuosien jälkeen näki monia eikä kaikkien kanssa ehditty aivan päivittää kuulumisia pohjaan asti. Toisella kertaa sitten.

Usein on hämmentävää saada kuulla, että blogia seurataan. Tänäänkin kävi niin, että sellaiset ihmiset joita en ikinä lukijoiksi olisi osannut kuvitella, kertoivat blogia lukevansa. Kirjoittajan näkökulmasta kirjoitetaan ikään kuin verhon takana olevalle yleisölle, josta ei mitään tiedä. Voi korkeintaan arvailla ketkä sitä seuraavat. Tosi kiva tietenkin on kuulla, että sivuilla käydään. En erityisesti ajattele kirjoittavani millekään tietylle kohderyhmälle. En myöskään ole asettanut mitään erityistä missiota kirjoittamiselle. Kirjoitan sen mitä päähän tulee ja sanoa kehtaa. Hupsulta tuntuu, jos joku sitä tykkää lukea. Kiva kuitenkin, jos niin on.

Vointi oli tänään loistava. Saa nähdä mitä huominen tästä päivästä tykkää. Vähän isommalla lääkemäärällä sompailtiin tämä päivä. Tulos oli siis hyvä. Voi olla, että jatkossa täytyy asiaa miettiä tarkemmin.




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti