maanantai 30. joulukuuta 2013

Mestari koomassa.

Kilometrin kävely oli tänään jo aika kova projekti. Sellaiset ovat voimat tällä hetkellä. Mieli kuitenkin virkeä ja paljon valoisampi kuin ulkona musta maa.

Elämä on kummallista. Kaikkien aikojen kovanaama ja pitkäleuka Michael Schumacher taistelee hengestään sairaalassa loukkaannuttuaan lasketteluonnettomuudessa. F1 ei ole lajeista niitä aivan kaikkein turvallisimpia. Silti hän selvisi hengissä 307:sta startista. Toki muutamia pahoja kolareita uralle mahtui. Mutta sitäkin enemmän uralle mahtui menestystä. Ennätyksiä on vaikka miten paljon. Eniten voittoja, paalupaikkoja, nopeimpia kierroksia, maailmanmestaaruuksia jne. Rahantuoloakaan on varmasti ollut vaikea estää. Ja nyt uran jälkeen häntäkin muistutetaan siitä, millainen elämä on pohjimmiltaan; haurasta ja haavoittuvaa. Kaikki on vain lainaa täällä, vaikka kuinka omanamme pitäisimme. Karua.

Toivottavasti Schumi selviää onnettomuudesta ja palautuu ennalleen. Lääkärit olivat vielä kovin varovaisia ennusteissaan. Pari seuraavaa päivää näyttäneet suunnan. Kolmantena tammikuuta Schumi täyttää 45 vuotta. Syntymäpäivälahjatoiveen voi arvata.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti