keskiviikko 11. joulukuuta 2013

Lauhtuvaa

Nopeasti lauhtuvaa on ollut keli. Nyt illalla on yli 20 astetta lämpimämpää kuin eilen vastaavaan aikaan. Pohjoisessa muutosta ollut nelisenkymmentä astetta.

Päivä kulunut pikku asioiden kanssa puuhaten. Toki on tullut vähän shakkiakin pelattua. Mukavaa, kun vastustajia löytyy kotoa ja pelit ovat olleet aivan jännittäviä.

Mandelaa on kovasti muisteltu tänään hänen hautajaispäivänään. Poikkeuksellinen persoona, menee suurten rauhantekijöiden joukkoon. Afrikan yleinen sekasorto olisi kaivannut enemmänkin vastaavia hahmoja.  Rauhantekijän hautajaisiin sopi hyvin Obaman ja R.Castron kättely. Olisikohan Kuubaa jo nöyryytetty tarpeeksi.

Arvokkaaseen päivään tietenkin sopivat Nobelin palkintojen jako ruotsissa ja norjassa. Higgsin hiukkasesta on taas puhuttu paljon ja yhtä vähän olen tajunnut kuin yleensä.

Luoviin ratkaisuihin kuuluu se, että STT siirtää yötoimituksen Australiaan. On halvempaa lähettää neljä toimittajaa Autraliaan kuin pitää kahta töissä Suomessa jokaisena yönä. Vastaavasti vinkki Australialaisille, lähettäkää toimittajia Suomeen, niin säästätte rahojanne!

Vointi ollut hyvin samanlainen kuin eilen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti