perjantai 30. lokakuuta 2015

Odotusta

Hyvää kannattaa odottaa. Tilasin netistä pelin käytettynä ja aioin testata sitä. Asennus menee yleensä parissa minuutissa läpi, mutta nyt kesti ja kesti. Lopulta pleikkapelin asentamiseen kului aikaa komeat kuusi tuntia. Lopputulos? Yllättävän hyvä, se toimii.

Vointi oli ajoittain tosi vahva. Tuli kyllä sitten ainakin neljän tunnin päiväunet nukuttua.
Huomenna pääsen vielä nauttimaan koulumaailmasta. Ja makeasta pysyin erossa. Huomenna uudet haasteet siinäkin asiassa. Kahvin kanssa olin kyllä aika kohtuuton, ainakin kuusi kupillista meni, mutta sitä en osannut pitää niin pahana.

Justin Bieber sai tytöt kirkumaan Oslossa. Illalla hänellä oli konsertti tuhannelle intohimoiselle fanille, mutta keskeytti keikkansa ensimmäisen kappaleen aikana. Hän joutui kuivaamaan esiintymislavaa, jolloin fanit häiritsivät häntä. Tästä hän hermostui  ja hän poistui paikalta. Ei ole helppoa olla iso tähti, mutta törkeää on kerätä valtavat sisäänpääsymaksut tytöiltä ja häipyä paikalta tuolla lailla. Suomalaiset teinipopparit ovat olleet hyvinkin vastuullisia fanejaan kohtaan, mikä on pitkän päälle tärkeää







Ei kommentteja:

Lähetä kommentti