sunnuntai 25. lokakuuta 2015

MESTARUUS!

SJK voitti sensaatiomaisesti mestaruuden! Viimeinen ottelu oli hankala kuin mikä. Olosuhteet olivat vaikeat, vastustaja pelasi tosi hyvin ja välillä oma puntti tutisi. Silti se mestaruus tuli. Uskomattoman hieno joukkue, joka käytti tilaisuutensa hyväksi. Tuskinpa vastaavaa nähdään näillä lakeuksilla vähään aikaan, ainakaan kolmeenkymmeneen vuoteen.  Sitä voi kuitenkin jo ruveta jännittämään, kuka tulee Mestarien liigan karsinnassa vastaan. Mielenkiintoista on sekin, että piskuinen Seinäjoki hallitsee samanaikaisesti sekä jalkapallon että salibandyn mestaruuksia.

Stadionia rakentavan joukkueen kassalle menestys tekee hyvää. Puoli miljoonaa kilahtaa kirstuun vähintään. Se on merkittävä summa joukkueelle, jonka pelaajabudjetti on noin 800 000 euroa. Luulisi, että jatkossakin pystyy hankkimaan hyviä pelaajia Saviprunnilaaksoon.
---
Formuloissa meni kuten yleensä. Kimi möhläsi ja Valtterin talli möhläsi. Ei siitä sen enempää.
---
Vointi on ollut kohtuullisen vahva. Lähes parin viikon yksinhuoltajan osa alkaa vähitellen kääntyä kohti loppuaan, kun itse prohvessoori saadaan kotiin työkiireiltään San Fransiscosta ja Los Angelesista. Rankkaa on ollut, mutta se mikä ei tapa vahvistaa.
---

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti