sunnuntai 25. lokakuuta 2015

Myrskyn jälkeen on...poutasää

Meksikon Patricia-myrsky kiersi sopivasti asuttujen alueiden välistä, joten tuhot jäivät odotettua pienemmiksi. Tiettävästi vältytyttiin kokonaan ihmisuhreilta, mikä oli melkoinen ihme. Kyseessä oli kuitenkin voimakkain koskaan mitattu myrsky. Haitat lienevät vaikeimmat USA:n puolella Teksasissa, jossa tulvii kovasti. Formulakisojen harjoitukset Teksasin Austinissa menivät sateiden vuoksi pilalle. Viiihdetapahtuman tuhraantuminen ei taida loppupeleissä olla niin kovin vaarallista. Aika-ajot ajetaan sunnuntaina, jos sää sallii. Jos ei salli, koko kisan voisi jättää väliin. Ei ole mielekästä ajaa yli kolmeasataa kaatosateessa.
---
Sunnuntaina ratkeaa mitalijärjestys Veikkausliigassa. Vesi kielellä sitä odotetaan. Oma aikataulu menee Hyttysen leiriltäpaluun kanssa sen verran hankalasti, että taidan jäädä kotomieheksi katsomaan tapahtumaa televisiosta. Sinänsä harmi ei ole niin suuri, koska Yle televisioi ottelun ja seuraa samalla muitakin paikkakuntia.
---
Päivän erikoisuus: Liigassa pelattiin ottelu TPS-Tappara. Torjunnat menivät 17-41 ja maalit 2-7. En nähnyt ottelua, mutta maalipaikkojen perusteella tämän olisi pitänyt olla yksiselitteisesti Tepsin peli. Onko toisen pään maalivahdilla ollut umpisurkea päivä? Joka tapauksessa tämä on aika erikoinen tilasto vuoden 2011 maailmanmestarimaalivahdille. Toki ero syntyy siitäkin, että toisessa päässä on onnistuttu hyvin.
---
Olo on pikkuisen vahvistunut ja vähemmän on tarvinnut viettää aikaa makuulla.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti