perjantai 6. maaliskuuta 2015

Tule pakkanen!

Mukava päivä. Paljon tapahtui hyviä asioita ja vointi oli vahva. Sekään ei ole hullumpaa, että alkaa näyttää ja kuulostaa keväältä.

Eniten toivon pakkasta ensi yöksi ja nimenomaan Kontiolahdelle. Ampumahiihdon MM-kisat alkoivat ja ladut näyttivät heti tosi pehmeiltä jo ensimmäisessä kisassa. Pieni pakkanen olisi joululahja järjestäjille. Kisoissa on mahtava osanotto. Tämänpäiväisessä sekaviestissä oli mukana peräti 25 joukkuetta.

Susanna Päivärinta on aika hurja haastattelija. Ei kunniota ministeriä eikä ketään muuta. Joskus on nähty varsinaisia teurastuksia. Toisaalta haastateltavilla on usein tapana puhua omia mainospuheitaan eikä vastata kysymyksiin lainkaan. Silloin kovia otteita tarvitaankin. Tänään puhuttiin omistus- ja vuokra-asumisesta. Keskustelu jäi kyllä aika sekavaksi päällepuhumiseksi, mutta aihepiiri on tosi tärkeä. Toisessa keskustelussa Norwegianin johtaja oli hiillostettuna. Lentoliikenteessä on melkoisia periaatteita koetteilla. Missä on terveen kilpailun raja? Tällä hetkellä monta konetta on maassa ja huomenna jää monen matka tekemättä. Sääli niitä, jotka jäävät ilman kyytiä kotiin. Silti kyse on valtavan tärkeistä periaatteista. Paljonko voidaan työntekijän selkänahasta riistää? Miten taataan reilut pelisäännöt kaikille?




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti