lauantai 28. maaliskuuta 2015

Mahtautikin vielä

Mahatauti tuli kesken kuurin. Lähes kymmenen kertaa sai oksentaa. Oli kyllä äärimmäisen hankala olo yhtään liioittelematta, kun samalla liikkuminen oli mahdotonta selän vuoksi.  Hyi se! Iltaa kohti olo parani ja selkäkin antoi ainakin hetkeksi. Osaa taas arvostaa kohtuullistakin oloa.
---
Ruotsin "perussuomalaisten" SD:n Jimmy Åkesson palailee vähitellen työn ääreen puolen vuoden sairasloman jälkeen. Mies on kokenut vakavan uupumuksen; jäljet näkyvät ulkoisesti; lääkkeet turvottavat

Ruotsindemokraatteihin suhtaudutaan suorastaan vihamielisesti. Yksikään puolue ei tee yhteistyötä heidän kanssaan. Mielestäni heidän kohtelunsa on kohtuutonta, ainakin ulkopuolelta se  näyttää sellaiselta. Mielestäni Jimmy on huomattavasti fiksumpi kuin hänen maineensa. Hän on siivonnut noin 60-65 möläyttelijää puolueesta.

Mielenkiintoista on seurata tilanteen kehittymistä. Epäilen, että Jimmuyn täytyy vielä pidentää sairaslomaansa, sillä tuossa kunnossa noin vihamieliseen ilmapiiriin astuminen on suorastaan tuhoisaa. Ylipäätään en ihmettelisi ollenkaan, vaikka hän jättäisi koko politiikan. 










Ei kommentteja:

Lähetä kommentti