maanantai 31. maaliskuuta 2014

Merkkipäivä

Kaunis kevätpäivä taas tänään. Neljännesvuosisata erästä tarinaa täynnä. Ruusun päivä. Vointi ollut oikein hyvä.
---
Saipa pääsi mitalipeleihin, mikä oli tosi mukava juttu. Edellisestä kerrasta taisikin olla jo viitisentoista vuotta. Jokerit ja Jyp laitettu pakettiin. Kestääkö Kärpät Idän ihmeen rynnistystä. Saa nähdä toistuuko viime vuoden Ässät-ilmiö. Nämä altavastaajien sankariteot ovat tärkeä urheilun suola. Raha ei aina onneksi ratkaise menestystä.
--
Saipan pelaajabudjetti on 1,55 milj. euroa eli liigan pienin. HPK:.n pudottamalla Jokereilla on suurin budjetti 3,5 milj. euroa. Jypin budjetti on 2,5 milj. euroa. Vertailun vuoksi jalkapallon puolella HJK:n budjetti on reilu miljoona ja SJK:n noin 600 000. Luvut kertovat sen, että  jääkiekossa täysammattilaisuus toimii paljon paremmin kuin jalkapallossa. Ilmeisesti ainoastaan Suomessa ja Kanadassa on tällainen asetelma, että jääkiekko on selvästi edellä.
---
Katainen päätti jättää Vasemmistoliitolta jääneet ministerinsalkut täyttämättä. Sisäisellä työnjaolla homma laitetaan uusiksi. Taktisesti tuo oli ennalta-arvattava veto Kataisen näkökulmasta. Painopiste siirtyy oikeistoa kohti. SDP  jää ilman apupuoluetta.



korjaus klo 22.33. Alkuperäisessä tekstissä HPK ja Saipa menivät sekaisin

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti