keskiviikko 26. maaliskuuta 2014

Ministerin arvo 8 euroa?


Kehysriihtä on arvioitu tänään kriittisesti, Yleisesti pahimpana asiana on pidetty lapsilisän alentamista. Sehän taisi olla vasemmistoliiton eron syynä. Joku oli laskenut, että lapsilisän alennus on kahdeksan euroa kuukaudessa. Halvalla pääsi Katainen eroon Arhinmäestä, taisi lähteä iso kivi kengästä. Kun joka puolelta säästetään, niin kahdeksan euroa ei tunnu mielestäni mahdottomalta osallistumiselta. Aiemmin tehtyä päätöstä kotihoidontuen muuttamista pidän paljon pahemapana, kun valinnanvapaus poistetaan. Käytännössä monet lapset pakotetaan aiemmin hoitoon, mikä on tosi paljon kalliimpaa myös yhteiskunnalle.
---
Malmin lentokentän lopettaminen on tosi sääli. Pieni harrastajakenttä on palvellut 700 ilmailun harrastajaa. Korvaavaa kenttää ei ole löytynyt. Kaupungin tarve tonttimaalle vei voiton. Ympärillä olisi kyllä metsää rakennettavaksi, mutta Helsinki halusi juuri tämän alueen. Taisi olla ministeri Kyllösen viimmeisiä päätöksiä ministerinä.
---
Sydämen asialla -sarjassa tuli tänään ulos jakso 372 eli viimeinen.. Oscar Blaketonin ja Alf Ventressin sekä päällikkö Millerin vahvat äänet ovat tulleet tutuiksi välillä unissakin.  Melkein tuntuu oudolta olla ilman niitä. Sarjaa on ollut kiva katsoa monesta syystä. Mielenkiintoiset hahmot ja huikean hyvät näyttelijät ovat sarjan suuria ansioita. Sarjassa on ollut myös sopivan suuri vaihtuvuus hahmojen osalta. Sekin on ollut plussaa, että jaksot ovat olleet erillisiä eikä kärryiltä putoa, vaikka jaksoja jäisi väliin. Sarja on Suomessa niin rakastettu, että YLE alkaa esittämään ensi viikolla uutta kierrosta.
---
Tänään tuli osallistuttua arkeen hiukan normaalia enemmän. Mokasin vähän verikokeen, joka olisi pitänyt tehdä jo maanantaina. Sellainen verikoe, jota ilmeisesti koskaan ei ole tehty muille kuin minulle paikallisessa tk:ssa. Ainakin sen verran pihalla olivat labrassa. Toki homma hoitui näppärästi. Veri pitää jäädyttää heti ja kuljettaa keskussairaalaan, jossa se lingotaan osiksi. Toivottavasti ehtii valmiiksi ennen lääkärin vastaanottoa tiistaina.
---
A-Studiossa rimanalitus Arhinmäen haastattelussa, meni täysin älyttömäksi änkkäämmiseksi.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti