keskiviikko 26. maaliskuuta 2014

Näkemiin Vasemmistoliitto!

Vasurit lähtivät hallituksesta, kun piti oikeasti ryhtyä tekemään päätöksiä. Tähänkin asti on tuntunut jotenkin siltä, että ovat olleet oppositiossa hallituksen sisällä. Hallituksen toiminta ei ainakaan muutu vaikeammaksi, siksi tämä voi olla kaikille helpotus. Sisäinen kitka todennäköisesti vähenee ja työrauha paranee. Saa nähdä mitä Vihreät tekevät, kun Fennovoima tulee käsittelyyn. Sitten oltaisiinkin jo normaalimmalla pohjalla. En tiedä riittäisikö miten vahvaan enemmistöön. Mutta voihan vähemmistöhallituksiakin olla, jos ne ovat toimintakykyisiä. Norjassa on tällainen tilanne, kun työväenpuolue jäi ulos.

Hallitus pitää nyt yöllä tiedotustilaisuutta. Katainen ja Urpilainen toistavat samoja fraaseja kuin aikaisemminkin. Väsynyttä on porukka. Huomenna Soini ja Sipilä sitten kertovat, mihin päätökset oikeasti johtavat.
---
Carl Haglund on toinen tähtipoliitikko tällä hetkellä Sipilän ohella. Hänellä riittää supliikkia ainakin kolmella kielellä. Haglund on nuori, ikää 35 vuotta kolmen päivän päästä. Silti puhuu kuin aikamies. Esiintyy fiksusti eri tilanteissa. Hänessä voi olla potentiaalia hyvinkin korkealle. Aika näyttää.
---
Vointi ollut edelleen aivan hyvä. Ulos en kuitenkaan lähtenyt sen suuremmin.






Ei kommentteja:

Lähetä kommentti