maanantai 24. maaliskuuta 2014

Aavekone löytynyt

El Classicosta tuli puhetta, kuten vähän arvelinkin. Ronaldo oli erittäin tyytymätön tuomaritoimintaan. Koki, että vierasjoukkuetta suosittiin. Ei yhtään muistanut, että juuri hänen rankkarinsa oli selvän tuomarivirheen seurausta. Videolta voi katsoa, miten rike tapahtui alueen ulkopuolella. Tähtipelaajille tuollainen kitinä ottelun jälkeen ei ole ollenkaan eduksi. Messin en muista harrastaneen tuollaista purnaamista ja siksi arvostan häntä enemmän pelaajana.

linkki;
Ronaldo kaadetaan alueen ulkopuolella
---
Aavelentokone on löytynyt lopulta. Täysin kummallisesta paikasta, Intian valtamereltä matkalla etelänavalle. Suunta vaikuttaa täysin omituiselta, koska kaikkeen lentämiseen liittyy yleensä järkevä kohde. Miksei koneesta oltu missään yhteydessä maahan? Luulisi, että joku olisi soittanut. Jossakin vaiheessa mobiilikentää varmasti olisi ollut. Onko koneessa menetetty paine ja kone on lentänyt muumioineen kunnes polttoaine loppui? Toivottavasti mustan laatikon löytyminen selvittäisi asian.
---
Hiihtokauden päätyttyä on tullut  esiin urheilijoita, jotka ovat olleet kipeitä olympialaisten aikana. Tuntuu, että vähintään puolet varteenotettavista urheiljoista on ollut kauden päätapahtuman aikana sairaana, toipilaana tai loukkaantuneena. Miten voi olla näin? Neljän vuotta treeniä ja päätapahtuman aikaan sairaana. Paljon meni mitaleja siinä. Vemppoja on niin paljon, että systeemeissä on jotakin parannettavaa. Kojonkoskelle tässä miettimistä.
---
Kovasti ollut rauhallinen päivä. Olo ollut samaa linjaa kuin edellisinäkin päivinä eli aivan hyvä.  Enimmäkseen aika menee makuulla, mutta välillä tulee tehtyä matkoja olohuoneeseen, keittiöön, vessaan ja suihkuun. Tietokone, telkkari ja kännykkä sekä kirjat tekevät sen, että aika kuluu hyvin. Elämä olisi aika toisenlaista ilman niitä.





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti