torstai 27. maaliskuuta 2014

Fariseusten hullut päivät

Halpa populismi haisee politiikassa tällä hetkellä. Ärsyttää. Arhinmäki esittää ikäänkuin hän olisi kaikkien hallituksen hyvien päätösten takana ja että juuri hän on estänyt kaikki mahdolliset huonot päätökset. Monien mielestä hän on rintamakarkuri, joka lähtee laskelmoidusti rintamasta silloin kun oikeasti pitää tehdä päätöksiä. Samoin Keskustan kritiikissä on paljon puhetta puheen vuoksi. Tuntuu, että Pekkarinen ja Tiilikainen puhuvat suun täydeltä pelkkää hurskasta potaskaa. Mokomat haukat orrella, ei äänestäjien luottamusta noin hankita. Ällistyttävintä oli, että erään hallituspuolueen edustaja esitti tänään keskusteluohjelmassa velkaelvytystä. Uskomatonta ymmärtämättömyyttä tai sitten aivan julkeaa kansan huijaamista. Tällä hetkellä jokainen suomalainen ottaa syömävelkaa noin 1500 euroa vuodessa.  Suomalaisen valtionvelka on noin 20000 euroa. Komean auton saisi jokaiselle suomalaiselle vauvasta vaariin tuolla summalla. Moni ajatteleva ihminen haluaisi pysäyttää tällaisen kehityksen varsin nopeasti.
---
Taitaa nyt mennä venäläisten ydinvoimala puihin. Kesko on lähtenyt hankkeesta ja Venäjän vastapakotteiden läpi ei taida tippua Pyhäjoen sähkömyllyyn rahaa.
---
Päivän hieno uutinen oli uutisankka. Kännyköissä kilahti uutinen, jonka mukaan lentokone oli pudonnut Kanariansaarten läheisyydessä. Seuraavaksi tuli tieto, että kysymyksessä oli erehdys; laivaa oli luultu lentokoneeksi. Kenellekään ei siis käynyt huonosti. Siis hyvä juttu!
---

Vointi jatkanut samaa linjaa. Pari pientä hommaa sai tehtyä, jotka kelluneet pitkän aikaa.

 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti