lauantai 13. huhtikuuta 2013

Liiga yskien käyntiin

Aivot olleet taas hyvässä vireessä. Kotona jo sanottiin, että olen ollut pirteämpi kuin vuosiin. Ei nyt sentään, mutta hyvääkin jaksamista ollut. Mukavia kohtaamisia ollut tänään. Vielä kun saisi tämän kropan liikkeelle.

Veikkausliigan piti alkaa tänä viikonloppuna. Ja toki alkoikin, mutta puolet otteluista on jouduttu perumaan olosuhdesyistä. Kummallisinta on, että Lahden ottelu Rovaniemeä vastaan on jouduttu siirtämään Lahdesta Rovaniemelle.  Lahdessa odotetaan luonnonnurmea, mutta Rovaniemellä pelataan keinonurmella.

Kun ilmasto on tiedossa, niin ihmettelen, miksi  kautta ei aloiteta suosiolla reilusti myöhemmin. Jos kuitenkin halutaan pelata, niin miksi ei voi pelata halleissa tai sitten reilusti vaatia tekonurmia stadioneille. Tuntuu turhalta vuodesta toiseen lyödä päätä samaan seinään.

Muualla kyllä pelataan. Norjan liigassa pelataan jo neljättä kierrosta ja Ruotsissa mennään kolmatta. Ruotsissa suurin yleisö muuten tähän mennessä on 43000 AIK:n ja Syrianskan välillä. Se porukka ei kyllä halliin helpolla mahtuisi.








Ei kommentteja:

Lähetä kommentti