keskiviikko 17. huhtikuuta 2013

Kauppa-autolle päästiin!

Kauppa-autolle päästiin nyt sitten, jee! Ja vielä takaisinkin. Siinä mielessä parannusta viime viikkoon. Muuten ollut kyllä vaisu päivä, lamppu on palanut himmeämmällä kuin vähään aikaan.

Ihmisen vähemmän kaunis puoli tuli esiin, kun Bostonin maratonilla räjähti pommeja eilen. Kolme kuollutta ja 137 loukkaantunutta tällä hetkellä. Tämä tulee vaikuttamaan suuriin yleisötapahtumiin pitkän aikaa. Toivottavasti kukaan ei jätä osallistumatta maratonille tämän tragedian takia, koska se olisi signaali siitä, että raukkiksilla oikeasti on vaikutusvaltaa.

Katselin viime sunnuntain Arto Nybergin, jossa haastateltavana oli Pekka Himanen. Nyberg pyrki olemaan suora ja aggressiivinen, vähän kuten Hjallis on omassa ohjelmassaan. Suutarin kyllä ehkä kannattaisi pysyä lestissään, Hjallis kyllä voittaa tämän tyylilajin 10-1, vaikkei mikään toimittaja olekaan. Minä ainakin kiusaannuin Nybergin töksähtelevästä ja aggressiivisesta tyylistä. Minun sympatiani menivät Himaselle, joka ei provosoitunut tunkeilevista kysymyksistä, vaan pyrki rauhallisesti vaikka änkyttäen antamaan vastauksensa. En ymmärrä miksi katsojien pitäisi tietää, paljonko pääministerin pyytämästä raportista jää rahaa Himaselle? Ei Nybergkään kertonut omaa palkkaansa. Jos Katainen on tilannut raportin kilpailuttamatta, niin eikö vastuu menettelystä ole silloin tilaajalla? Toki sopii toivoa, että raportti lopulta on hyvä. Silloin on aika arvoida kokonaisuutta.

1 kommentti:

  1. Iloitsen myymäläautoreissusta!

    Samaa mietin tuon Bostonin kanssa, että miten se vaikuttakaan juoksioihin? Suututtaa se miten elämää menee hukkaan ja miten monessa perheessä on nyt suuri hätä.

    Olet ollut ajatuksissa paljon! Olet tärkeä minulle!

    Halaus!
    Marjo T.

    VastaaPoista