torstai 11. huhtikuuta 2013

Askel parempaan

Tänään oli positiivinen päivä. Mentiin askel voinnissa  eteenpäin sekä fyysisellä että henkisellä puolella. Keuhkoista alkanut poistua limaa. Lauantaina tuli vähän höntyiltyä pakkasessa, mistä keuhkot eivät oikein paljon tykänneet. Nyt tilanne toivottavasti vähän helpottaa. Aivot olleet hyvässä vireessä.

Viestejä tullut eri reittejä pitkin. Kiitos niistä kaikista, ne voimauttavat!

Joitakin ihmisiä kuunnellessa jää jostain syystä kuin naulittuna kuuntelemaan, mitä he sanovat. ABBA-legenda Björn Ulvaeus aamutelkkarissa sai pysähtymään. Ei hän sinänsä sanonut sisällöltään mitään kovin erikoista, enemmänkin oli kysymys siitä, miten hän sanottavansa sanoi.

Hänestä huokui harvinaineisen kirkas selkeys siitä kuka hän on, mitä on tehnyt elämässään ja mitä haluaa tehdä. Oli nähtävissä harvinaista persoonan täyteyttä vastakohtana narsismille, joka on  persoonan tyhjyyttä. Kiva katsoa, kun joku on aidosti ylpeä tekemisistään. Haastattelun aihe liittyi Tukholman avattavaan spektaakkelimaiseen ABBA-elämyskeskukseen, mutta se onkin oma tarinansa.

Isänä pääsin olemaan iloinen siitä, kun poika pärjäsi hyvin ysien taloustietokilpailussa. Arvostan kyseistä tapahtumaa erittäin paljon, koska siinä mitataan niitä käytännöllisiä yhteiskunnallisia tietoja ja taitoja, joita oikeasti elämässä tarvitaan. Esim. kuluttajan oikeudet ja velvollisuudet, lainat, pikavipit, sijoittaminen, yrittäminen ja kansantalous ovat asioita, joita kysytään. Ja mitä olen ymmärtänyt, niin opetus on ollut todella hyvin kohdillaan; jämäkkää selkeää ja motivoivaa.  


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti