torstai 3. maaliskuuta 2016

Trendilaji

Hiihdossa alkaa olla kausi lopuillaan, mutta yksi iso kokonaisuus on vielä kesken; Ski tour Canada. Tänään hiihdettiin Montrealin keskustassa  hyisissä talvioloissa.  Mainiota viihdettä, kun lasketaan yhteissekunteja ja on erilaisia kilpailumuotoja. Yhteislähdöt olivat taas tänään aivan huikeita, kun löylyä lyötiin alusta asti isolla kauhalla.

Hiukan oli edellisiä päiviä aktiivisempaa, oli jaksamista takuta paperitöiden kanssa, joita niin kammoksun.

Yhteiskuntasopimuksen kanssa on taas vatuloitu. Nyt hallitus hyväksyi sen ja pääministeri kertoi ensimmäistä kertaa nauttineensa elämästä pääministerinä.  Mutta vielä on iso kivi käännettävänä, kun SAK:n hyväksyntä tarvitaan. Paine ainakin on maksimaalinen.

Supertiistain esivaalit olivat aika odotetut. Republikaaneilla on yllättävän huonot ehdokkaat. Cruz on aivan liian jyrkkä tähän maailmaan ja Rubio jo munasi itsensä viime viikolla alhaisella käytöksellään. Hänhän oli puoluejohdon suosikki, mutta evästä ei tunnu riittävän. Teflonpintainen liikemies Trump sen sijaan rynnii omiensakin kauhuksi kärkeen. Unilääkkeiden myynti on varmasti lisääntynyt poliittisesti tiedostavissa kodeissa. Tuo mies on nousemassa ydinasevaltion johtoon.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti