torstai 24. maaliskuuta 2016

Mistä Fazeria pääsiäiseen?

Peruspäivä oli kommelluksineen. Marketin leluhyllyiltä löysin virallisen rubiikin kuution. Oli niin lujasti paketoitu, etten päässyt kokeilemaan. Otin riskin ja kuinka ollakaan, se olikin laadultaan hyvä, toisin kuin vanhat, toki nekin aivan viralliset. Niinpä pyörittäminen siis jatkuu jonkin aikaa. Kokeilla jo piti ja sen perusteella tiedän ennätys tulee paranemaan.

Yksi uutinen on mahtunut kansainväliseen uutisvirtaan, eiliset iskut Belgiassa. Ja sitten Trump, josta keksitään aina lisää puhuttavaa. Nyt joku oli tölväissyt somessa hänen vaimoaan ja hän oli vastannut omalla puolisivistyneellä tavallaan. Timo Soinia haastateltiin BBC:llä isosti, ehkä puoli tuntia. Häntä grillattiin populistipuolueen kesyttämisestä päästämällä se valtaan. Hyvin Soini edusti maataan, puoluettaan ja itseään. Otti rauhallisesti vastaan haastavatkin kysymykset ja piti lujasti kannastaan kiinni.

Televisiossa näytettiin Fazerin suklaamunien tekoa. Tarkoitan niitä, jota tehdään oikean kananmunankuoren sisään. Tehtaalta oli kuvia, missä työtekijät yksitellen liukuhihnatyönä täyttivät näitä kyseisiä suklaamunia. Kumma, etten kaupossa ole törmännyt näihin yli sata vuotta vanhoihin klassikoihin.

Vointi oli yhä varoivainen ja kuitenkin kohtuullisen vireä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti