lauantai 5. maaliskuuta 2016

Matkoilla

Retki tuli kuin tulikin tehtyä. Lähtöpäätöstä lykättiin viimeiselle mahdolliselle hetkelle. Vielä ei ole tiedossa oliko päätös hyvä vai ei. Huomenna maksetaan hinta voinnissa, sitten tietää paremmin kannattiko vai ei. Tuleeko kipeäksi vai hirveän kipeäksi. Paikka, jossa olimme liittyy siivousvälineesen. Toki joillakin isoilla komeilla eläimillä on myös sellainen, johon tässä vinkataan.

Tänään näin kauneutta erikoisessa alttaritaulussa. Alttarin takana oli noin parin metrin levyinen lasinen seinämä, joka ulottui lattiasta kattoon, Korkeutta sillä oli noin 6 metriä. Ikkunan takana on oikeita puita, jossa linnut tekivät kevättöitään. Mielestäni tuo on
aivan verraton idea alttaritaululle.

Päivän maineteko kuuluu mielestäni Tiril Eckoffille, Norjan hentoiselle ampumahiihtäjälle, joka esiintyi Holmenkollenilla vajaan kilometrin päässä synnyinkodistaan. Ennen kisaa häntä jännitti niin, että kohdistuslaukaukset eivät meinanneet osua. Mutta itse kisassa hermot pitivät uskomattomalla tavalla "hullun" kotiyleisön edessä. Erikoisuutena oli vieläpä se, että hän ei ole koskaan aiemmin ampunut nollia edes maailmancupin kisassa. Nyt taulut putoilivat niin, että maailmanmestaruuskultamitali ripustettiin kaulaan. Kaisa ampui viimeisen laukauksen ohi ja sijoittui yhdeksänneksi. Tosin puhdaskaan ammunta ei olisi mitalia tänään tuonut. Kaisalla taisi olla vähän huonoa tuuria lumisateen kanssa. Ehkä takaa-ajosta Kaisallekin löytyisi mitali.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti