lauantai 19. maaliskuuta 2016

Kaupungilta kanveesiin

6.25 on uusi ennätys kuution kanssa. Vaati lopussa jo vähän tuuria, joten tuosta ei taida paljon parantua. Ainakin kuutio täytyy uusia sujuvammaksi.

Kaisa toi tänäänkin iloa kotikatsomoihin. Mäkihypyssä Suomi menetti ykköstilan eniten joukkuekilpailuja voittaneena maana. Murheellista oli se, että Suomella ei ollut joukkuetta asettaa torniin, ts. Suomesta on tullut mäkihypyn kehitysmaa.

Aamupäivällä kävin shoppailemassa. Tulin hankkineeksi vastamelukuulokkeet, tarjouksessa kuin olivat. Ominaisuuksiin kuuluu myös bluetooth-yhteys, jolla kuulokkeiden käyttöön tulee aivan uusi ulottuvuus, kun  pystyy liikkumaan ilman pelkoa puhelimen pudottamisesta.  

Nettiyhteydet kannattaa tarkistaa. Eräs operaattori on aika innokkaasti tarjonnut langatonta laajakaistaa, tosin osin katteettomin lupauksin. He lupaavat epärealistisia nopeuksia 4g-liittymälleen. Nopeustesteillä pystyy tuon helposti toteamaan. Puhuin nykyisen operaattoriyhtiön kanssa. Tekemällä kaksivuotisen määräaikaisen sopimuksen saatiin tuolta ajalta yli neljänsadan euron säästö.

Iltapäivä menikin vähän kanveesin puolelle. Väsy iski voimalla.    

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti