tiistai 1. maaliskuuta 2016

Elämää peliin

Elämä pelissä-sarja toteutettiin YLE:llä neljättä kertaa. Ensimmäinen kerta oli 2007. On käsitelty pitkää ikää, onnellisuutta, alkoholia ja tällä kerralla parisuhdetta. Asiantuntijana oli pitkän linjan julkkispsykologi Tony Dunderfelt.

Mukana oli neljä julkkispariskuntaa, jotka kokoontuivat viime kesänä Viroon viiden päivän parisuhdeleirille. Leiri alkoi dramaattisesti. Yksi pari lähti kotiin jo ensimmäisenä päivänä, koska miehellä oli voimassa suhde toiseen naiseen. "Avioliitossamme on ruuhkaa sanottiin." Muut kolme paria jatkoivat loppuun asti.

"Rakkaus on sydämestä lähtevää lämmintä ja avointa kiinnostusta toista kohtaan." Näin Dunderfelt määritteli rakkauden. Paljon oli muitakin hyviä ajatuksia usutettu mukaan, mutta jotakin jäi silti puuttumaan. Tämän tyyppisessä tosi-tvssä pariskuntien valinta on erittäin tärkeää. Valitettavasti mielenkiintoisin pari lähti heti pois. Muut parit olivat erittäin vaisuja, mikä vaikutti koko sarjaan kielteisesti. Nettitestit ja kotiharjoitukset ovat sinänsä hyviä lisiä tällaiseen sarjaan.
---
Yhteiskuntasopimus. Hallitus on nyt istunut melkein vuoden. Sen ensimmäinen tehtävä ennen isompia asioita piti olla yhteiskuntasopimus. Nyt saatiin liittojen puolelta jotakin selvyyttä tilanteeseen, kunnes hallitus nyt puolestaan alkoi epäröimään. Ei voi olla totta! Olli Rehn oli hallituksen puolelta A-studiossa Antti Rinteen kanssa keskustelemassa aiheeesta. Antti Rinteen heikkoutena on pidetty esiintymistä, mutta eipä ole entisellä komissaarillakaan kehumista. Pitäisi sentään pystyä vastaamaan, mihin kysytään, eikä hokea jotakin samaa mantraa. Saadaanko mitään aikaan neljän vuoden aikana?
---
Voinnissa käytiin tosi syvällä aamulla. Ihmeenkin paljon parani tilanne päivällä. Uusia vastauksia ei vielä tullut.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti