lauantai 19. maaliskuuta 2016

Hyviä asioita ilmassa

Varsinkin aamupäivä oli aivan mahtava voinniltaan. Energiaa oli muuhunkin kuin välttämättömimpään. Silloin on iso vaara innostua liikaa.  Nyt osasi rauhoittua ajoissa eikä vointi päässyt huonoksi.

Levolla ollessa ja tv:tä katsellessa pyörittelin lähes koko ajan kuutiota. Ajatus oli alunperin, että sen verran harjoittelen että viidessä minuutissa tulee palat ratkaistua. Pieni pettymys on se, että tuolla opettelemallani perustekniikalla ei millään kerkiä, paitsi jos on hirmuinen tuuri loppupään vaiheiden kanssa. Toinen vaihtoehto on hankkia parempi kuutio, joka ei jumita. 7.28 on paras aika tähän mennessä ja toki siitä voi vielä hiukan nipistää.

Euroopan asioista päällimmäisinä ovat tänään olleet terrorismi ja pakolaiset. Pariisin terrori-iskun pääepäilty saatiin kiinni Belgiassa. Toinen myönteinen asia on se, että pakolaispolitiikassa päästään aiempaa parempaan tilanteeseen. Lyhyesti ottaen ryntäys saadaan hallintaan ja oikeanlaiset ihmiset turvapaikan, jos...  Turkki on nyt avainasemassa tilanteen vakauttamisessa ja sillä on paine esiintyä fiksusti, jotta sen EU-hanke etenisi. 6 mrd maksaa sopimus, mikä on hirvittävä summa mutta
monen henki säilyy uhkarohkeiden merihankkeiden jäädessä vähemmälle.




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti