maanantai 7. maaliskuuta 2016

Säteilevä Stadi

Nyt oli vuorossa aktiivinen päivä. Normaalia enemmän oli touhua ja jaksaminen hyvää. Nyt huomenna pitäisi vaan olla viisas ja osata ainakin lähteä maltillisesti liikkeelle. Ääni on yhä onnetonta pihinää.
---
Yhteiskuntasopimusta pallotellaan edelleen. Taas tuntuu, että ollaan umpikujassa. SAK lähti virallisesti mukaan, mutta monta sen liittoa jäi ulos mm. PAM  Suomen suurimpana liittona. (230 000 jäsentä) Onko Suomesta tullut eripurainen maa, jossa aikaisempaa härskimmin ollaan ajamassa omaa etua kokonaisuudesta piittaamatta?
---
Säteilyturvakeskus kertoi Helsingissä mitatun viime viikolla tuhatkertaisia Cesium 137-arvoja normaaliin verrattuna. Itsekin olen saanut valtavat säteilyannokset erilaisissa kuvauksissa, mutta tällainen uutinen huolestuttaa. Mittauksia tehdään kahdeksalla paikkakunnalla Suomessa, eikä filtterit ole vielä luettuna muilta paikkakunnilta. Säteily ei voi olla peräisin ydinvoimaloista rakenteensa takia. Tuulen perusteella suunta on idästä tai kaakosta. Toisin sanoen, mistä ihmeestä on kysymys?
---
Vahvasti säteilevällä, toki vertauskuvallisessa mielessä, tennispelaaja-Sharapovalla oli dopinguutisia kerrottavanaan. En muista aiempaa käryä eräästä maailman kovimmista lajeista. Joidenkin amerikkalaisten lihaksistoa olen joskus ihmetellyt. Mistähän tässä käryssä oli kysymys? Olisiko maailmanpolitiikalla ollut merkitystä? Myös venäläinen taitoluistelija kärysi tänään. Totuus on joskus ihmeellinen tarina.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti