torstai 27. elokuuta 2015

Tero keihäslegendojen ykkönen!

Kenialaiset vievät näköjään kaiken, kun keihäänkin mestaruus meni sinne. Kuusi kultamitalia on jo kenialaisten repuissa ja ylivoimainen johto taulukossa.

Keihäässä oli todella tasokas kilpailu. Irtosi sieltä jotakin Ilmajoellekin. Tero Pitkämäki otti urallaan seitsemännen mitalinsa ja nousi menestyksekkäimmäksi suomalaiseksi keihäänheittäjäksi. Kova teko, kun ajattelee millaisia "pyhiä"nimiä listalla on. Pienemmilläkin meriiteillä on legendaksi kutsuttu.

Tero Pitkämäki (7 arvokisamitalia)
Seppo Räty (6)
Aki Parviainen (2),
Kimmo Kinnunen (2)
Jorma Kinnunen (2)
Pauli Nevala (2)
Hannu Siitonen (2)
Antti Ruuskanen (2)
Arto Härkönen (1)
Tapio Korjus (1)

Onnea Terolle!

---
Ammattilaisjalkapalloilustakin pääsin nauttimaan tänään, kun SJK pelasi Kuopion Palloseuraa vastaan. Mukava oli ilta, kun kuntokin oli ok.  Eilen hehkutin Malmön hienoa peliä Celticiä vastaan. Onhan siinä toki melkoinen ero Ruotsin ja Suomen sarjojen välillä. Veikkausliigan peli on hellyttävän hidasta Malmön peliin verrattuna. Silti sitä on kiva katsoa.

Jotain tasoerosta Skandinaviassa kertoo se, että Roope Riski sai alemman keskisarjan Haugesundissa peliaikaa vain kymmenessä ottelussa eikä maaliverkko päässyt heilumaan kertaakaan. Hän päätti kesken kauden siirtyä Suomeen. Kärkipään SJKssa hän on nyt esiintynyt neljässä ottelussa ja tehnyt kolme maalia. Hänet valittiin tänään kentän parhaaksi pelaajaksi.

---
Vointi oli parempi. Rauhassa yritin olla koko päivän noin muuten.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti