tiistai 11. elokuuta 2015

Koulutien alku vihdoin totta (päivitetty 0.31)

Väsyntäyteinen päivä taas. Yöunien lisäksi kahdet pitkät päiväunet. Tosin yöllä tuli pari tuntia valvottua. Sytostaatit varmaan tuovat oman lisänsä väsyyn. Taitaa vaikuttaa kirjoittamiseenkin. Illalla ei oikein löydy puhtia kirjoittaa, vaikka tuntuu siltä, että koko päivän on vain nukkunut. Blogi saa kuitenkin vielä jatkua, mikäli pikkuisenkin jaksaa naputella.

Ekaluokkalainen sai odotuksensa vihdoin päätökseen, koulu alkoi. Tutuksi jo tullut opettaja oli vastassa pienokaisia. Innostusta on kiva seurata! Nyt onkin perheväki edustettuna peruskoulussa, keskiasteella ja korkeakoulussa.

---
Supercupin finaali (laji jalkapallo ja vastakkain viime kauden eurocupien voittajat) käytiin espanjalaisvoimin Georgiassa. Vastakkain olivat FC Barcelona ja Sevilla. Jotakin kertoo se, että FCB johti 4-1 52. minuutilla, mutta Sevilla nousi tasoihin 4-4. Jatko-ajalla Pedro, joka huhujen mukaan pelasi viimeisen ottelunsa Blaugranassa, ratkaisi pelin 5-4 maalilla. Loppuminuuteilla oli vielä tasoituspaikat Sevillalla, mutta kohtalo oli päättnyt näin.

Suomalaiset selostajat puhuvat paljon moniin ulkomaalaisiin kollegoihin verrattuna. Turhaa puhettakin on joillakin paljon; Helminen-Nieminen-Helminen ja maali! Hyviä selostuksia ovat sellaiset, jossa selostaja tuo jotakin lisää siihen, mitä katsoja jo muutenkin näkee. Tänään Matti Härkönen onnistui mielestäni erittäin hyvin. Melkein joka tilanteessa hänellä oli jotakin asiallista lisättävää. Päivän teemaan liittyen, kotiläksyt oli tehty tosi hyvin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti