lauantai 15. elokuuta 2015

Rannikko nähty meren puolelta

Kesälaiva tuli kahdeksan viikon purjehduksen jälkeen perille. Vesisaaresta lähdettiin liikkeelle ja Osloon päädyttiin. Lähes kaikki murteet on kuultu ja monta huikeaa maisemaa nähty. Siirtymäjaksot on televisioitu suorina. Monta tuntia telkkari on vain ollut päällä. Reitti oli tavallaan vastaus toiveelleni päästä Hurtigrutalle, mutta vähän toisella tavalla. Koskahan YLE löytää slow-tv:n.
---
Tubettaminen on yllättävän laaja ilmiö. Tänään oli TubeCon-tapahtumassa 10000 osallistujaa. Valtava määrä, kuten myös se aktiivinen yleisö, joka tilaa videoita. Tasoakin näyttää ajoittain olevan aika lailla, vaikka kyse on harrastelusta. Ajatus siitä, että jokainen voi perustaa oman kansainvälisen telkkarikanavansa ilmaiseksi, olisi 20 vuotta sitten ollut täysin mieletön, pähkähullu vähintäänkin. Tässä on jälleen yksi ilmiö, joka on tullut jäädäkseen ja tulee muuttamaan maailmaa. Kukapa osaa arvioida, millainen maailma on kymmenen vuoden päästä?
---
Vointi oli tänään hyvä ja aktiivinen saikin olla, kun puuhaa niin piisasi. Huomenna voi olla palautumispäivä taas vuorossa. Otetaan silti ilolla vastaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti