sunnuntai 23. elokuuta 2015

Myrkytettynä

"Näytät ihan myrkytetyltä" oli aamun ensimmäisiä kommentteja tänään. Olo oli kieltämättä myös sen mukainen. Lääkkeet tekevät tehtäväänsä.

Tänään fyysinen aktiivisuus oli vähäistä. Kaikki oli ladattuna illan pyörälenkkiin, koska upeaa säätä ei millään voinut jättää käyttämättä. Ruokailut ja lepo onnistuivat hyvin, joten olokin parani. 17 km pyöräily taisi olla pisin lenkki tälle kesälle. Viikon saldo oli 65 km, mikä oli meikäläisen kunnolle aivan liikaa. Mutta nautin joka metristä. Pyöräily kauniissa auringonlaskussa viljan tuoksuessa on hienoimpia juttuja, mitä tiedän.

Aikaa jäi urheilun katsomiselle. Minun sankarini oli David Söderberg. Mies on jaksanut jatkaa uraansa sitkeästi ja nyt 35-vuotiaana tekee parhaan arvokisasuorituksensa olemalla kuudes. Kyllä toinenkin moukarimies Tuomas Seppänen oli jäätävä. Rankingissa sijalta 32 nouseminen kymmenenneksi on kova juttu, varsinkin kun muistetaan että kysymyksessä oli arvokisadebyytti.

Formuloissa suomalaisille ei aurinko helpolla paista eikä vilja tuoksu. Eilen Bottaksella oli maksimituuri ja -suoritus. Tänään oli tuurintasauspäivä. Kisa oli tosi vaisu ja varikkotiimikin töppäili renkaiden kanssa. Kimillä meni jo eilen mahdollisuudet.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti