keskiviikko 19. elokuuta 2015

Autonkuljettajan paikka täytetty

Kimi saa vielä vuoden nautiskella maailman himoitummassa kilpa-autossa. Sinne olisi moni muukin tykännyt istua, mutta jäämies pääsi seulasta läpi. Eilinen, haastatteluissa poikkeuksellisen hymyilevä Räikkönen, piti jo selvästi takataskussaan arvokasta salaisuutta; huippukallista kuljettajasopimusta Maranelloon. Nyt sopii vain toivoa, että menestys kääntyisi paremmaksi maailman ehkä kaikkein aikojen lahjakkaimmalle formulakuskille. Ferrarin seula on niin kova, että Kimin on täytynyt vakuuttaa talli monin tavoin. Kimi on paitsi nopea kuski, myös reilu ja kiinnostava persoona F1-piireissä. Hänellä on hyvä markkinaarvo, tutkimuksen mukaan hän on ylivoimaisesti suosituin kaikista kuskeista. Mestaruus ensi vuonna ja sitten vielä kausi tai pari Ferrarilla olisi hieno lähtökohta legendaksi.

Valtteria ei haettu vielä Williamsilta Ferrarille. Hinta oli liian kova ja hyvä suomalainen löytyi tallista jo muutenkin. Itse luulen Valtterin urakehityksen kannalta, että oli parasta juuri näin. Nelinkertaisen maailmanmestarin, Vettelin kanssa samassa tallissa ajaminen olisi ehkä pilannut hänen uraansa. Siinä seurassa nimittäin helposti käy niin, että äkkiä löytää itsensä kakkoskuskin paikalta. Se ei ole kovin vaarallista, jos Kimille niin kävisi. Ehtoopuolen kuski jo kuitenkin. Eiköhän VB:lle löydy ykköskuskin paikka Williamsilta jatkossakin. Kokenut Felipe Massa kirittäjänä on huippuluokkaa, mutta voitettavissa täysin. Talli on toivottavasti jatkossakin hyvissä asemissa kolmen-neljän kärkitallin joukossa. Sieltä Valtteri poimii jatkossakin podiumeja.
---
Tänään on kemoterapian kanssa raskain kohta, kun myrkkyä pusketaan elimistöön oikein urakalla. Kahdestatoista kerrasta tämä on ollut ehkä helpoin tähän saakka. Pahoinvointilääke toimi hyvin.

Muuten päivä oli jälleen aika uninen, muttei huonovointinen. Sää oli loistava ja kutsui pyörälenkille.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti