sunnuntai 16. elokuuta 2015

Pyöräsota

Upea päivä tänään ja vointi aika oli hyvä. Pyörälenkki tuli nyt tehtyä ja hauskaa oli kovasti. Kunto alkaa nousta sen verran, että enemmänkin olisi kiva ajella. Mutta näissä asioissa ahneus rankaisee äkkiä. Palautumisesta on pidettävä tosi hyvää huolta, vaikka mieli jo keulii.

Pyöräily on muutenkin ollut esillä viime päivinä. Taustalla on Helsingissä pyöräilijän kuolemaan johtanut onnettomuus. Mielenosoitus johti käsirysyyn tänään, kun bussi törmäsi pyöräilijäjoukkoon. Ilmeisesti ei kuitenkaan ole kysymys vakavasta tapahtumasta - ei törmäyksen eikä käsirysyn osalta

Tänään viimeksi itsekin mietin ajojärjestystä eräässä risteyksessä. Säännöissä on tiettyä turhaa monimutkaisuutta, Luulen, että hyvin harva osaa näitä risteyssääntöjä täysin korrektisti. Vaikuttaa siltä, että autoilijat eivät aina tunne väistämisvelvollisuuttaan. Paitsi tiedon puutteesta kysymys on ehkä myös asenteesta. Toki myös toisin päin. Varsinkaan lapset eivät aina ymmärrä miten huonosti pyöräilijät näkyvät pimeällä. Ihme, että koulumatkoilla tapahtuu niinkin vähän onnettomuuksia.

Säätiedotuksessa luvattiin auringonpaistetta useaksi päiväksi . Jihuu, tervetuloa uusi viikko!




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti