sunnuntai 18. tammikuuta 2015

Rauhallista

Superrauhallisesti on yritetty olla tänään, kuten tarkoituksena oli. Muita on tullut juoksutettua senkin edestä. Aamu oli vaikea. Itsensä sängystä kampeaminen vaatii aikaa ja varovaista taivuttelua. Illalla tilanne on selvästi parempi. Vointi on muuttunut hiukan paremmaksi ja taitaa olla paras jatkaa samalla linjalla huomenna.

Pari hoitokania on ollut meillä kotona eilisestä lähtien. Mitä rauhallisuuteen tulee, niin pupuista sitä vasta löytyy. Suloisiahan nuo ovat, vaikka vähän tuntuvat pölyä lisäävän hengitysilmaan. Päivät näyttävät kuluvan niiltä tyytyäisesti eteensä tuijottaen. Mitään suurta halua tutkia maailman syvintä rakennetta ei näytä olevan. Luonnosta ovat ehtineet vieraantua aika paljon. Tuolla aktiiivisuudella päätyisi aika äkkiä vihollisen mahalaukkuun tai viimeistään nälkä veisi hengen.

Toni Ketelä, kuka kumma  se on? Nyt tiedetään. Hän on sprintteri, joka nousi maailmancupissa palkintosijoille tänään Viron Otepäässä. Hieno saavutus joka tapauksessa. Toivottavasti myös jatkossa tulee menestystä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti