lauantai 31. tammikuuta 2015

Kelpaava päivä

Päivä oli normaali voinniltaan, siis paljon eilistä helpompi. Olen pystynyt olemaan aktiivinen suurempaa Pahempaa pelkäsin, joten tämä oli hyvä näin, kelpaa. Kaksi päivää vielä solumyrkkyä.

Gallupit ovat kiinnostavia siitä, että ne reagoivat herkästi asioihin. Antti Rinne on onnistunut tuomaan julkisuuteen muutaman järkevän ajatuksen toisin kuin pääministeri. Hyvin nopeasti nämä asiat ovat näkyneet gallupeissa. Puoleiden järjestys on näistä syistä kääntynyt. Kokoomukselle alkaa oppositiopaikka häämöttää tällä menoa.

Tällä viikolla on Pohjoismaissa kilpailtu kansallisista hiihtomestaruuksista. Olen katsonut eri päivinä kilpailuja Norjasta, Ruotsista ja Suomesta. Norjassa on järjettömän kova kilpailu edustuspaikoista. Tämä näkyi tänään sprinttifinaalissa, jossa neljä hiihtäjää kolaroivat keskenään. Kohuhiihtäjä Petter Northug jäi tästä syystä finaalin jumboksi. Hänhän tuli korkeanpaikanleirinsä keskeyttäen näyttämään sprinttikuntoaan. Saas nähdä, miten hirmukirimiehen käy. MM-startit saattavat jäädä vähiin. Nähdyn perusteella en uskalla veikata Norjalle alkukauden kaltaista ylivoimaa. Heillä menee alkukaudesta liikaa energiaa edustuspaikan hankkimiseen. Taso on niin korkea. Nähdyn perusteella Charlotte Kalla saattaa olla yllättävän kova tekijä kotikisoissaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti