perjantai 18. heinäkuuta 2014

Väsyä, iloa ja maailmantuskaa

- Koska järjestetään taas siivousjuhlat? Laitetaanhan samaa ruokaa kuin tänäänkin? Yhdessä tekemisen voima on suuri. Syntyy valmista ja on vielä mukavaakin. Perheenäidin ollessa pitkällä työmatkalla on ollut hieno tilaisuus jakaa vastuuta uudella tavalla.

Maailmalta kuuluu ikäviä uutisia. Israelin konflikti Gazan kanssa syvenee. Siviiliuhreja tulee aivan liikaa. Järkyttäviä ovat myös Ukrainan uutiset, siellä on pudotettu matkustajalentokone ohjuksella. Yli 300 ihmistä on kuollut. Tekijät ovat vielä selvittämättä. USA:n mukaan on tiedossa, että ohjus ammuttiin kapinallisten hallitsemalta alueelta Itä-Ukrainassa. Matkustajalentokoneen pudottaminen tuntuu täysin järjettömältä teolta. Itse liityn siihen teoriaan, että kysymyksessä on ollut vahinko. Kapinalliset ovat jostakin (kenties Venäjän avustuksella) saaneet järeitä ilmatorjuntaohjuksia käyttöönsä. He eivät ehkä ole ymmärtäneet, että Itä-Ukrainan alueella ylipäätään voi liikkua matkustajakoneita, ovvat automaattisesti luokitelleet kohteen sotilaskoneeksi. Näin olosuhteet katastrofille olivat olemassa.

Ihmettelen tuota yhtä asiaa. Mitä ihmettä matkustajalentokone tekee aluella, jossa on pudotettu kuluneiden viikkojen aikana useampi kone?
---
Hoitoviikko on nyt takana ja kuuri puolivälissä. Alkuviikko oli energistä ja  hyvinvoivaa aikaa. Sittemmin väsy on lisääntynyt. Tuntuu, että pystyy nukahtamaan pystyyn. Nyt illalla tätä kirjoitettaessa olen nukahtanut ainakin neljä kertaa. Otin asian puheeksi hoitajan kanssa ja hän lupasi väsyn vain lisääntyvän entisestään.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti