tiistai 8. heinäkuuta 2014

Huuh, mikä päivä!

Tulosveikkaukset
MM-kisajutut


Juuri tällä hetkellä olen ulkoisten puitteiden osalta aivan ihanteellisessa tilassa, paratiisissa suorastaan. Istun läppäri sylissä terassilla, lämpotila on noin 25 c. Pienen pieni tuulenvire pörröttää haituvamaisia hiuksiani. Trampoliinin kirskutus on hiljennyt ja punaposkiset tytöt ovat rauhoittumassa pikkuhiljaa yöpuulle.

Trampoliini on erinomainen lasten liikuttaja. Omassa lapsuudessa muistan päässeeni trampoliinille muutaman kerran Messilän kesämaassa ja olihan se ihmeellinen kokemus, kun pääsi uhmaamaan vääjäämättömää eli painovoimaa oikein kunnolla.  Trampoliinihyppely kehittää tasapainoa, voimaa, koordinaatiota ja on hauskaa kuten sanottu. Se repii luontevasti lapset irti pelikoneista ja muusta viihde-elektroniikasta hikiliikunnan pariin.

Päivällä oli aika tukala säätila. Lämpötila luikerteli kolmenkymmenen paikkeilla ja ilma oli pysähtynyttä. Tuntui, ettei voi hengittää. Vanha työtoveri kutsui kyseistä tilaa "räköhe.....ksi", josta ainoa keino selvitä on mennä autoon ja laittaa ilmastointi täysille. Meillä sattui autolla huoltopäivä, joten sekään viilennyskeino ei ollut käytettävissä.

Päivitys 0.33

Saksa - Brasilia tilanteessa 7-0. Mitä oikein tapahtuu? Brasilia on murentunut aivan täysin. Ei ollut omassa tulosvetolapussani tuo lukema. Puoli maailmaa taitaa olla puolitajuttomana Saksan hienosta menestyksestä ja toinen puoli Brasilian surkeudesta. Tämä ottelu jää historiaan. Tiesin, että Neymar on maalintekijänä liiankin tärkeä joukkueelle, mutta en arvannut hänen olevan näin korvaamaton. Olen myös koko ajan ihaillut Thiago Silvan loistavaa topparipeliä, mutten voinut kuvitella hänen merkityksensä olevan niin suuri. Veikkaustulokset laiton jo nettiin. Ei Brasilia tee kahdeksaa maalia kymmenessä minuutissa.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti