keskiviikko 30. lokakuuta 2013

Vahva päivä

Hyvien päivien sarja sai jatkua. Kahvakuulalla pääsi rehkimään sopivasti. Tuntui oikein hyvältä.

Amerikkailaisten vakoiluskandaali paisuu pikkuhiljaa valtavaksi. Snowden ottaa ilon irti täysimääräisenä ja julkaisee tietoja vähitellen. Niinpä on odotettavissa lähikuukausina vielä monta kohuotsikkoa ennen kuin kaikki on saatu julkaistua. Toisaalta harva kyselee, että ovatko hänen tietonsa luotettavia. Ettei osa tiedoista olekin lööperiä, mistä sen tietää?

Olympiakisoihin on aikaa 100 päivää. Ensimmäiset urheilijat on jo nimetty Suomen joukkueeseen, joten heille on taattu keskittymisrauha varhaisessa vaiheessa. Hyvä niin. Nyt voisi laihojen vuosien jälkeen olla tulossa edes pieni mitalisade.

Jokerit on myyty puoliksi Venäjälle. Harkimo on muka innoissaan, naama taitaa näyttää ihan muuta. Monikohan muu on. Oligarkkien maailmaan sisään pääseminen tuskin on suuri saavutus. Rahaa on toki paljon liikkeellä, mutta siinä on jotenkin likainen maku. Yhteiskunnassa, jossa pitäisi rakentaa teitä ja pitää sairaissta ja vanhoista huolta, on varaa laittaa niinkin turhaan asiaan, kuin jääkiekkoon älyttömiä summia. Vaikea arvostaa tuota toimintaa. Harkimokin siellä mukana kiemurtelee. En millään usko, että Hjallis pitkän päivän jälkeen kovin ylpeänä  itseään peilistä vilkuilee.

Syksyn sävelessä Vesku Loirin ja Jenni Vartiaisen paljon mainostettu duetto herätti hiukan hämmennystä. Loiria olen pitänyt huikeana tulkitsijana, mutta nyt oli jotain tapahtunut. Jenni Vartiainen sen sijaan oli oma karismaattinen itsensä. Itse kisan voitti valovoimainen Suvi Teräsniska.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti