perjantai 25. lokakuuta 2013

TUPO

Palattiin sitten TUPO:n vaikka sitä nimeä ei virallisesti käytetä.  Hieno esimerkki siitä, että pakon edessä pystytään sopimaan eikä pelkästään riitelemään. On arveltu, että sopimus lisää työpaikkoja peräti 20-30 000. Ehkä tämä selittää sen, miten köyhä ja alistettu kansa jolla on vain suota, metsiä ja järviä voi nousta maailman huipulle ainakin hetkeksi. Pystymme tosipaikan tullen työhön yhdessä. Paljon on vielä matkaa, mutta usko huomiseen vahvistuu.

Aamu oli ensimmäinen oikeasti harmaan masentava. Päivää kohti kirkastui ja aurinkokin näyttäytyi lopulta. Tuli käytyä kirjakaupassa. Niin paljon olisi kivoja kirjoja, jotka tekisi mieli lukea, mutta sitten tulee rajallisuus vastaan. Paljoa vaan ei ehdi vaikka lukisi kaiken aikaa.

Tänä viikonloppuna taas formulaa ja rallia. Kimillä ollut vaikea päästä vaihtiin ferrarisopimuksen jälkeen. Tallikaverilta tullut aika-ajoissa nokkaan 6/8. Maalissa tilanne ei vielä niin paha. Ketäpä huvittaisi ajaa, jos työnantaja välillä toistakymmenta miljoonaa velkaa palkkoja? Vai onko niin, että tallin puolelta ei anneta samaa tukea sen jälkeen kun kuski antanut rukkaset tallille?








Ei kommentteja:

Lähetä kommentti