lauantai 19. lokakuuta 2013

Juhlablogi - vuosi täynnä

Tämä on teksti nro 365 eli suunnilleen vuoden blogi ollut pystyssä.

Paljon iloa ollut tässäkin päivässä. Auringonpaiste, ihmiset, tosi hyvä ruoka. Hyvä tv-ohjelma. Aamupäivällä oli ikävän viluinen olo, mutta meni onneksi ohi.

Jääkiekossa kuohuu taas, kuten joka vuosi. Näyttää siltä, että HIFK hankki NHL-stä tappelijan Trevor Gillisin, joka ei edes osaa pelata, vain kostamaan Ville Peltosen viime vuonna saaman tällin. Ei ole totta, vaikka taitaa ollakin.

Jääkiekosta vielä. NHL:ssä tuntuu, että ruotsalaiset ovat ratkaisemassa lähes joka ottelua. Päätin selvittää onko tosiaan niin, että suomalaiset jäävät svenssonien varjoon. Tulos: Ruotsalaiset tehneet tällä kaudella 142 pistettä, suomalaisilla 50. Mutta ollaan onnellisia, tanskalaisilla on vain 24 pistettä kasassa.

Vain elämää - sarjassa oli eilen Jukka-Pojan päivä. Kuuntelin kappaleiden alkuperäisversiot tänään. Nyt vasta alan tajuta, miten valtavia tulkitsijoita Ilkka Alanko, Pauli Hanhiniemi ja Juha Tapio ovat. Päihittivät minun mielestäni alkuperäiset aivan mennen tullen ja tällä en tarkoita, etteikö alkuperäiset olisi hyviä.
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti