maanantai 7. lokakuuta 2013

Kymppi kävelty

Juhlat juhlittu ja nyt kotona. Leudossa illassa kymmenen kilometrin kävely oli ennätys eikä olokaan ihan tankki ole. Huominen näyttää, tuleeko takapakkia.

Formuloissa on nähty hyvää kilvanajoa. Nykykuskit kunnioittavat toisiaan kovissa kilpailutilanteissa ehkä paremmin kuin edeltävät kuljettajapolvet. Monet muistavat miten Senna tai Schumacher saattoivat niitata ohittajan kylkeen, jos se oli eduksi omalle tilanteelle. Nykyään kuskit antavat tilaa toisilleen ja ajavat välillä jopa neljä rinnakkain kilpaillessaan sijoista. Sitä on mukava katsella.

Jos Vettel on formulasarjan epävirallinen Hannu Hanhi, niin tallikaveri Webber on epävirallinen Aku Ankka. Niin uskomaton tuuriero näillä kuskeilla on. Tänäänkin Webberin kisa meni pieleen siinä, takaa tuleva kuski spinnasi  hänen päälleen ja joku bensaletku katkesi, jolloin auto syttyi palamaan. Miten Vettelille ei tapahdu vastaavia?

Rallissa Latvala teki pienen ihmeen, onnistui ajamaan ehjän kilpailun. Hirvosen vauhti on kadonnut jonnekin. Kauteen suosikkina lähtenyt Hirvonen on aivan yössä, hän ei ole onnistunut voittamaan ainuttakaan kilpailua. Nyt alkaa jäädä jo useita minuutteja tallikavereilleen. Mutta ei Loebkaan aina onnistu.

HJK:lle onnittelut. Loistava loppukausi! Harmi, että kesän tärkeimmällä hetkellä tulivat huonoimmat pelit.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti