lauantai 13. helmikuuta 2016

Uudet työkalut

Olenkin viikon verran opiskellut uuden kännykän ja käyttöjärjestelmän toimintaa. Oikeastaan se on yllättävänkin iso projekti, johon liittyy paljon tunteita. On kuin olisi joutunut kodistaan lähtemään uuteen. Kotiin joka on hyvä ja hieno, mutta vieras. Tavarat ovat hukassa ja muuttuneet omituisiksi. Viikon käytön jälkeen vanha tuntuu vielä paremmalta enkä ole ollenkaan varma ettenkö saattaisi siihen palata. Annan nyt kuitenkin uudelle mahdollisuuden vakuuttaa. Päivittäin löytyy hyviä uusia ominaisuuksia. Itse asiassa tämäkin teksti on kirjoitettu kännykällä kahdella peukalolla paukuttaen. Ennakoiva tekstinsyöttö vaatii totuttelua, kuten jokainen tekstiviestejä näpytellyt tietää.
Taas kuuluu ikäviä ääniä maailmalta. Venäjän ulkoministeri Lavrov väläytti jopa maailmansodan mahdollisuutta. Pankkipuolella on epävarmuutta muhimassa peräti Saksassa ja uuden pankkikriisin tuloa pelätään. Pörssi on pudonnut alkuvuodesta reilusti. Jännite maailmalla lisääntyy. Toivoa kuitenkin on siihen, että kaikki menee hyvin. Paniikkia ei tarvita.
Olo oli hyvä tänäänkin. Nyt uskaltaa sanoa, että käänne parempaan päin on tapahtunut. Tällä kännykälläkin saattaa olla osansa asiaan. Siinä kun on sovellus, joka seuraa syömistä, liikkumista ja nukkumistaķin.  Painoakin se tarkkailee. Motivointi- ja palautejärjestelmänä kännykkä on mainio apuväline. Pidempi, esimerkiksi 3 kuukauden jakso kertoisi tietenkin paljon enemmän. Nyt tulee nähdyksi riittääkö mielenkiinto niin kauas.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti