lauantai 20. helmikuuta 2016

Minne ääni katosi?

Ääni meni kokonaan. Harmi sinänsä, koska sitä tarvittaisiin. Pientä kuumotusta ollut keuhkoputkissa, liekö siellä vika.
---
Lahden hiihdoissa on ollut dramatiikkaa sikseen. Sprinteissä 12:sta finaalipaikasta 9 meni Norjaan ja palkintosijoista 5 6:sta. Mielestäni Norjalaisten tulisi laittaa useammalle, varsinkin naiselle, ase selkään. Naisten ampumahiihto notkahtanut siellä kärkikaartin lopetettua. Mikäli on hyvä hiihtäjä, niin kyllähän sitä aina sen verran osumaan oppii, että voi siirtyä ampumahiihtäjäksi.

Suomalainenkin pääsi esille ei osaamisensa, vaan raivoamisensa takia. Melkoinen mediaesiintyminen oman törmäilynsä jälkeen. Kuten formuloissa, joukkueissa olisi hyvä olla joku katsoo urheilijoiden perään, jottei nämä ihan mitä tahansa möläyttelisi kameran edessä. Tämä suomalainen oli mennyt vielä  Ruotsin tv:n haastatteluun kertomaan näkemyksiään. Tämä ei ollut ensimmäinen kerta kuin sama hiihtäjä törmäili ja suu kävi.
---
Brexit; Eurooppa antoi Britannialle hiukan periksi pitääkseen sen mukana Unionissa. Kansanäänestys on seuraava haaste Cameronille. Eurooppa tarvitsee Englantia ja päin vastoin. Hiukan liian rohkeaa leikkiä tulella silti. 23.6. on kohtalonpäivä tämän asian suhteen. Helppoa ei tule olemaan. Uskon silti Brittien arviointikykyyn. EU:lla on tarpeeksi ongelmia muutenkin.
---
Tämän hetkinen suosikkipoliitikkoni on ehdottomasti Juhani Käki, tuo lauantai-iltojen ilo. Kari Hietalahti osuu tuossa roolihahmossa naurusuoneen herkullisesti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti