sunnuntai 28. helmikuuta 2016

Kevättä näkyvissä

Varma kevään merkki on Melodifestivalen eli suomeksi sanottuna Euroviisut. Tänään ne vyöryivät voimalla päälle yhtaikaa kolmesta maasta. Niinpä seuraaminen oli korkeintaan puolittaista. Suomeen tuskin tarvitsee finaalipaikkaa odottaa toukokuussa, sen verran tasapaksu oli voittoesitys. Siitä huolimatta pidän megatapahtumasta, joka edustaa iloista eurooppalaisuutta samassa kategoriassa Wienin filharmonikoiden kanssa.
---
Syrian sisällissodan ensimmäinen määräaikainen tulitauko on tullut voimaan eli nyt on niin sanottu momentun. Siinä on pieni toivo sodan loppumisesta, mikä ratkaisisi monta muutakin asiaa. Jos asia menee päinvastaiseen suuntaan, lopputulos on kamala. Pakolaiskriisin kärjistyminen tullaan siinä tapauksessa näkemään. Se ei tule olemaan kaunista katseltavaa.
---
Vapaaotteluissa tuli Suomeen menestystä Lontoon UFC-illassa. Packalen ja Amirkhani voittivat molemmat oman ottelunsa.  Amirkhanin ottelusta näin loppuhetket. Kovasti on pohdittu, onko kyse urheilusta vai väkivallasta. Itse olen kriittinen lajia kohtaan, en osaa pitää sellaista urheiluna jossa maassa olevaa saa potkia päähän.
---
Vointi oli fyysisesti parempi kuin henkisesti.
---
USA:n republikaaneilla taisi olla hurjin päivä tähän mennessä. Rubio lähti haastamaan Trumpia. Huutokisahan siitä tuli. Videoita löytyy netistä. Tuskin oli viisas veto oman kampanjan kannalta


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti