keskiviikko 13. tammikuuta 2016

Pyrkimys paratiisineitojen luo

Aamu lipsahti aivan loistavasti liikkeelle. Monipuolisen ja herkullisen aamiaisen jälkeen vointi oli oikein hyvä ja sain joitakin ikäviä velvollisuuksia hoidettua. Eilinen ultrapieni liikunta ja lepo toivat hyvän lähtökohdan tälle päivälle.

Erilaiset yhteensattumat toivatkin toimintaa koko päivälle, joten yli voimien meni. Illalla olo oli naatti, heikko ja kurja. Toivottavasti uni kuitenkin tulisi ja aamulla olisi virkeä.

Viikon pommi-isku oli Istanbulissa. Kuten reilu vuosi sitten arvelin, näistä iskuista tulossa arkea isoissa eurooppalaisissa kaupungeissa. Valitettavasti en tainnut olla täysin väärässä. Itsemurhapommituksia ei pysty koskaan estämään täysin. Marttyyriksi ryhtyminen on raukkamainen tapa yrittää päästä tapaamaan huureja eli paratiisineitoja. Huurit ovat islamiin liittyviä ihanteellisia naishahmoja, ikuisia neitsyitä ja ulkonäöltään täydellisen naisellisia gasellin silmin ja täyteläisin rinnoin varustettuina.  Heidän ei tarvitse synnyttää eikä kärsiä muistakaan naiseuden ikävistä vaivoista.

Kuka kertoisi näille onnettomille marttyyreille, että Koraanin mukaan nämä kunnialliset naisolennot eivät ole pelkästään marttyyrejä varten, vaan kaikkia oikeinuskovia miehiävvarten. Sivulliset pääsisivät vähemmällä, mutta ennen kaikkea nämä pomminpoksauttajat.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti