lauantai 23. tammikuuta 2016

JM mestariksi. Onko Paavo taas oikeassa?

Pakkanen on antamassa periksi. Illalla oli 25 astetta lämpimämpää kuin eilen illalla. Hyytynyt autokin avustettiin henkiin. Vointi on ollut aivan hyvä, mutta omat akut tyhjenivät ja vei melkoiseen kanveesiin illansuussa.
---
Rallikausi on alkanut perinteisellä Monte Carlo-rallissa. Etelä-Pohjanmaan rallitykki Jari-Matti Latvala on mukana kahinoissa. Latvala aloitti ralliuransa poikkeuksellisen nuorena ja oli aikanaan nuorin osakilpailuvoittaja. Hän voitti Ruotsin rallin vuonna 2008 kaikkien aikojen nuorimpana kuljettajana, 22-vuotiaana. Sen jälkeen rallifanit ovat toivoneet Latvalan nousua mestariksi, mutta niin usein kolisee. Nyt Monten aloitus on ollut lupaavan järkevä. Huomenna tiedetään enemmän. Olisko tämä se vuosi?
---
Väyrynen on ollut esillä pressiklubissa esittämässä omia kantojaan. Väyrystä pidetään ärsyttävänä poliitikkona, mutta eräät nykypolven politiikan ylittävät tämän kevyesti. Väyrysessä on se "hankala" puoli, että hyvin usein hän on oikeassa vaikka olisi muiden kanssa eri mieltä. Tämä on monta kertaa todettu jälkikäteen ja on hän sen tainnut itsekin huomannut.

EU-kriittisillä on nyt kulta-aika. Dublin- ja Schengen-sopimukset eivät toimi ollenkaan. Jotain tarttsisi tehrä. Väyrynen ottaisi Suomen irti eurosta. Aika näyttää mikä olisi ollut viisasta.




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti