maanantai 18. tammikuuta 2016

Kuninkaallista kimallusta kaivataan

Kuningas Harald on ollut vallassa 25 vuotta. Upea persoona, jollaisia on todella harvassa. Hän varmasti vastaa täydellisesti niitä odotuksia, joita kansalla on kununkaallisista. Jostakin syystä kaipaamme kuningattaria ja prinsessoja, kuninkaita ja prinssejä. Ja mikä bisness niiden ympärillä liikkuu. Euroopan kuningashuoneet elättävät varmaan satoja lehtiä, jotka ovat täynnä juoruja, paparazzikuvia ja kaikenlaista kimaltavaa spekulaatiota.

Katsoin hiljattain dokumentin, jossa tutkittiin Tanskan kuningashuoneen suosiota. Yritettiin luoda vähän antirojalististakin
 henkeä, mutta ei se oikein ottanut tulta. Tanskassa kuningatarhuone on suosittu, kansa haluaa sen ja sillä siisti. Sama taitaa olla myös Ruotsissa ja Norjassa sekä - Suomessa. Minusta ainakin näyttää siltä, että Sauli ja Jenni jos joku on kuningaspar. Suomessa presidentin virka on putsattu poliittisesta aineksesta varsin puhtaaksi. Presidentti on kuin kuningas omissa korkeuksissaan, melko lailla arvostelun ulkopuolella.

Windows 10 on tehnyt tietokoneelleni mukavan yllätyksen. Se on koonnut  kuvat ja videot vuodesta 2008 aikajärjestykseen eri paikoista. Kuvat on koottu "pilveen", joten ne on katseltavissa eri laitteilla. Välillä jo tuntuikin, että niiden järjestäminen on ihan liian iso homma, koska laitteita on ehtunyt olla niin monia tässä välissä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti