tiistai 5. tammikuuta 2016

Jonkun täytyy olla paras...

Suomi on juuri voittanut alle 20-vuotiaiden mestaruuden jääkiekossa. Venäjä tasoitti 6 sekuntia ennen loppua, jonka jälkeen tarvittiin jatkoaika. Kauaa ei tarvittu, kun pelaaja, joka kisojen aikana ei ole saanut tyhjäänkään maalin väänsi väkisin maalin. Kysymyksessä oli Kasperi Kapanen, joka paransi tasoaan huikeasti ja luultavasti kisojen paras luistelija. Hänen isänsä oli NHL:n nopein luistelija, joten kauas ei ole omena puusta pudonnut.

Ruotsalaislehtiä on kiva seurata näissä tilanteissa. Siellä Puljujärvi todettiin Grezkyäkin paremmaksi ja todettiin, että hän yhtä hyvin voisi olla ruotsalainen. Äiti ei viihtynyt Älvkarlebyssä, joten perhe muutti Suomeen. Kiitos Äidille!

Paljon riittäisi sanottavaa tästä porukasta ja peleistä. Kotikisoista ei koskaan ennen ole tullut mestaruutta Suomessa, joten joku uusi kynnys tässä ylitettiin. Pelillisesti on mainittava, että ensimmäistä nollapeliä lukuunottamatta, jokaisessa ottelussa tultiin takamatkalta ja tarvittavat maalit tehtiin vaikka väkisin. Kertoo siitä, että tähdet pelasivat joukkueelle.
---
Voinnissa on tapahtunut pientä parantumista.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti