maanantai 9. marraskuuta 2015

Isänpäivä

Äkkiä meni päivä, kun tuli oltua unessa niin paljon. Reilusti toistakymmentä tuntia tuli nukuttua. Täytynee pitää asiasta vähän kirjaa ja seurata tilannetta.
---
Isänpäiväkortti oli oikein hieno ja sain harmaita sukkapareja lahjaksi. Värillä on väriä, kun samankokoisten sukkien käyttäjiä saman kuivausrummun ympärillä on useita.
---
Uskomattoman hyviä PR-miehiä monet urheilijat. Tänään kuuntelin kolmea huipputenniksen edustajaa ja jäin pohtimaan heidän mediakoulutustaan. Voiton jälkeen voi olla suhteellisen helppoa esiintyä valovoimaisesti, mutta monet pystyvät tappion hetkelläkin analysoimaan tilanteen kylmän viileästi ja kehumaan vastustajaa. Itse tuskin pystyisin. Veisi oman aikansa kasata itsensä. Kyllä naisiakin on huippuesiintyjissä, varsinkin siellä missä lajien sisällä on tasa-arvo korkealla. Tennis on taas korkealla, kuten myös hiihto ja yleisurheilu. Tässä kerralla jalkapallo ei nouse listalla korkealle.
---
Maalivahti Antti Raantaa olen seurannut tarkalla silmällä vuosia. Hänestä voi tulla maailman paras, sen verran erikoinen tapaus. Hän on nyt 26-vuotiaana NY-Rangersin kakkosmaalivahti ja pelannut vasta kolme ottelua tällä kaudella "vaatimattomalla" torjuntaprosentilla 97,6. Jokaisessa hänet on valittu ottelun parhaaksin pelaajaksi, mutta kun on kakkonen...niin on.

Raanta on keksinyt maalata kypäräänsä Muumien kuvia, mistä Muumien omistajilla on mennyt herne nenään. Oikeuksia kun ei oltu hankittu asianmukaisesti. Lisäksi Muumeilla ei kuulemma voi olla kotipaikkaa Tove Janssonin mukaan. Eroaahan Manhattan ja Muumimaailma toisistaan toki aika isosti.

Antti Raannan muumimaski  (selaa alaspäin sivun verran)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti