tiistai 14. huhtikuuta 2015

Puhti parani

Tämän päivän paras asia oli se, että voimia oli paljon enemmän kuin edellisinä päivinä yhteensä. Ei tarvinnut olla makuullaan juurikaan.
---
Jalkapalloakin pystyy taas paremmin katsomaan viime kesän jälkeen. Yli 60 ottelua Brasilian MM-kisoista täytti nälän pitkäksi aikaa. Nyt alkaa laji taas näyttää kiinnostavalta. Suomalaista jalkapalloa tulee telkkarista tänä vuonna paljon enemmän kuin aikaisemmin, mikä on hyvä juttu. Mestarien liigasta tulee huippupelejä. Nyt on käynnissä Madridin derby, viime vuoden finalistit ovat vastakkain ja hyvää viihdettä on luvassa. Muille sarjoille ei kuitenkaan riitä mielenkiintoa, esimerkiksi englannin liiga ei jaksa kiinnostaa oikein ollenkaan eikä vielä oikein Espanjakaan, jonka liigasta olen kovasti aiemmin pitänyt.
---
Vaaleihin ei ole enää montaa päivää jäljellä. Ennakot on nyt äänestetty. Itse pohdin vielä kahden ehdokkaan välillä, puolue on kyllä selvillä. Epäselvyyttä ehdokkaasta on varmasti monen muunkin kohdalla. Mutta vielä on aikaa miettiä. Väitetään, että vaalit eivät kiinnosta. Uskallan olla eri mieltä. Kukaan ei ole tullut sanomaan, ettei äänestä. Uskon, että äänestysprosentti tulee nousemaan 2011-vaaleista, jolloin se oli 70,5. Se puolestaan oli paras prosentti vuoden 1995 jälkeen. Oma veikkaukseni on 72 %.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti