sunnuntai 12. huhtikuuta 2015

Kalliit soutuvenehavainnot

Nyt ruotsalaiset myöntävät, että syksyn sukellusvenehavainnoista joku olisikin ollut pelkkä soutuvene. Tämä oli jonkun verran odotettavaakin syksyn tapahtumakulun perusteella. Näyttöä oli niin vähän. Jossakin vaiheessa tuotiin esille nuhruinen valokuva, joka photoshoppailun aikakaudella ei autenttisuudellaan vakuuttanut.  Ja onhan tietenkin mahdollista, että oikeitakin havaintoja oli. Hyvä muistaa, että tiedotuksenkin alueella käydään sotaa jatkuvasti.
---
Formuloissa Kimi hävisi taas tallikaverille. Aika alkaa käydä vähiin ensi vuoden työpaikkaa ajatellen. Parin kilpailun sisällä asetelman tulee muuttua, tai eläkepäivät odottavat Kimiä. Selityksillä ei enää kauaa pärjää. Valtterilla menee myös alakanttiin, mutta viime vuoden näytöt kantavat vielä jonkun aikaa.
---
Alkaneessa Veikkausliigassa SJK pelasi vierastasapelin Turussa. Joukkueessa on nyt paljon potentiaalia, mutta myös epäonnistuminen on mahdollista jos nousijan nöyryys muuttuu ylpeydeksi ja onnistumiset tuskailuksi. Riippuu paljon siitä, miten pelaajat reagoivat huonoina hetkinä. Jaksetaanko silloin puhaltaa yhteen hiileen. Jos on pelannut Italian kakkossarjaa, voi ego olla Lakeuksillekin liian laaja.
---
Obama on ollut lämmittämässä suhteita Kuubaan. Yli puolen vuosisadan kylmä sota on ohitse. Katsoin Obaman haastattelua ja uskon, että hän on hyvin vilpitön Kuuba-asian kanssa. Hän on itse aiemmassa työssään nähnyt mitä köyhyys on ja aiheuttaa. USA on kiristänyt Kuuban köyhyyttä kauppasaarrollaan pitkään ja aiheuttanut paljon pahaa. Nyt on aika tehdä muutos. Samoin suhteessa Iraniiin on tapahtumassa muutos, vaikka prosessi toki on vielä kesken. Itse pidän Obamasta ja hän on enemmän kuin poliittinen peluri toisin kuin useimmat yhdysvaltalaiset poliitikot. Obaman puolesta harmittaa, miten paljon häntä on onnistuttu kampittamaan.
---
Aktiivisuutta oli tänään jonkun verran, mutta kovasti väsyä ollut mukana koko ajan,

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti