sunnuntai 17. marraskuuta 2013

Ohi meni myrsky

Myrsky taisi mennä aika lailla ohi tästä kohdasta. Yöllä tuli kyllä herättyä kolme kertaa. Kerran mollottavaan täysikuuhun ja kaksi kertaa koviin tuulenpuuskiin. Aamulla tilanne olikin jo rauhoittunut, mutta illalla oli vielä lähes 200 000 savua ilman sähköä.

Heikillä meni kisa aivan niinkuin arvelinkin eli valitettavan huonosti. Kiltti ja puhelias mies on hyvä yhden kierroksen kilpailuissa mutta ei tarpeeksi häijy ajamaan kilpaa mies miestä vastaan. Tämä nähtiin aikanaan jo McLarenilla, kun tosi oli kyseessä. Siellä hän jäi nuoren keltanokan Hamiltonin jalkoihin. Nyt tilanne tietenkin vielä hankalampi, kun auto on outo ja hyvä. Voittaja-autolla ei saisi olla kovin kaukana kärjestä. Huonolla autolla selityksiä saa aina annettua mielin määtin. Tätä kirjoitettaessa ei tosin vielä ole kuultu, mikä kisassa meni pieleen. Tuomiot voivat olla siis ennen aikaisia. Toinen tuomittu, Latvala pääsi toiseksi mikä on aivan loistava tulos. Ogierille kukaan, edes Loeb, ei voi tällä hetkellä mitään, jotenka ei siinä Töysän pojalla ole itseään syytä moittia.

Mietin, että mihinkähän tämä päivä oikestaan kului. Tuntui, että koko ajan oli jotakin tekemistä. Vointi oli aamulla vähän röhäinen, mutta siitä se tokeni ja ulkoiltua tuli mukavasti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti